Bezoekers

Vandaag 17
Deze week 132
Deze maand 1022
Sinds 11-2008 423153

Adverteren 

 

Informatie over adverteren op deze site.

 

Talennet trekt dagelijks vele unieke bezoekers en is daarom een aantrekkelijke website om op te adverteren. Kijk eens bij onze statistieken aan de linkerkant van deze pagina.

Wij bieden verschillende advertentiemogelijkheden.

 

Tekstlinks
Wat? Een tekstlink is een stukje tekst die als link naar uw website functioneert.
Waar op de site? Een tekstlink komt op de linkpagina te staan in een toepasselijke rubriek.
Resultaten: Kliks en een vergroting van uw vindbaarheid in zoekmachines op de woorden van de link.
Voor wie? Bedrijven die vooral het aantal doorkliks belangrijk vinden.
Kosten: €3,- per link per maand. Twee links voor €5,-. Drie links voor €7,-.

 

Banner/linkscombinatie
Wat? Een banner/linkscombinatie geeft uw bedrijf maximale aandacht. Een banner/linkscombinatie bestaat uit een logo of bewegende banner (max. H60 X B250) + 5 tekstlinks.
Waar op de site? Één banner/linkscombinatie verschijnt op vrijwel de hele website. Deze reclameblokken staan aan de rechterzijde van de pagina, met uitzondering van de linkpagina en het forum. Wanneer u een banner/linkscombinatie huurt krijgt u gratis een link op de linkpagina in een toepasselijke rubriek.
Resultaten: Views, kliks en naamsbekendheid. Een vergroting van uw vindbaarheid in zoekmachines op de woorden van de links.
Voor wie? Deze manier van adverteren is vooral interessant voor bedrijven die én views én kliks belangrijk vinden.
Eigen beheer: Wanneer u voor deze advertentievorm kiest krijgt u een inlognaam en wachtwoord waarmee u zelf uw advertentie kunt bewerken. Zo zijn uw gegevens altijd actueel.
Kosten:
€8,-  per maand.

 

Opname in het cursusoverzicht
Wat? Uw bedrijf krijgt een uitgebreide beschrijving gevolgd door een link. Potentiële cursisten kunnen zo snel kennismaken met uw bedrijf en daarna doorklikken en een cursus boeken.
Waar op de site? Uw bedrijf wordt opgenomen in de rubriek taalcursussen.
Resultaten: Views en kliks, naamsbekendheid. Een vergroting van uw vindbaarheid in zoekmachines op de woorden van de links.
Voor wie? Deze manier van adverteren is vooral interessant voor bedrijven die én views én kliks belangrijk vinden, en hun bedrijf graag onder de aandacht brengen van potentiële klanten die al gericht aan het zoeken zijn naar een taalcursus.
Eigen beheer: Wanneer u voor deze advertentievorm kiest krijgt u een inlognaam en wachtwoord waarmee u zelf uw advertentie kunt bewerken. Zo zijn uw gegevens altijd actueel.
Kosten: €2,- per maand.

 

Recensies en artikelen
Wat? Advertenties worden vaak gezien iets dat naast de gewone content staat en zelfs daarvan afleidt. Met recensies en/of artikelen wordt er op basis van het product dat u wilt verkopen relevante content geschreven voor de bezoeker. De tekst over uw product mengt zich moeiteloos tussen de andere content en zal door de bezoeker niet als reclame ervaren worden, en daardoor een positievere indruk achterlaten. Zo'n artikel kan in de vorm van een interview of een recensie. Het wordt een goed en eerlijk verhaal over uw bedrijf, een verhaal dat mensen aanspreekt. Uiteraard komt er ook een link naar uw website bij het artikel.
Waar op de site? Bij nieuws of literatuur.
Resultaten: Bekendheid van uw product, content die door de bezoekers goed gelezen wordt, en kliks.
Voor wie: Voor ieder bedrijf dat zijn product door middel van een goed verhaal onder de aandacht wil brengen.
Kosten: In overleg

 

Onderwerpgerelateerde reclame
Wat? Op deze site wordt vocabulaire aangeboden over verschillende onderwerpen. Bedrijven die producten verkopen die te maken hebben met deze onderwerpen kunnen op die pagina's met hun producten adverteren.
Waar op de site? Bij de woordenboeken en de handige woorden en zinnen.
Voor wie? Deze manier van adverteren is vooral interessant voor bedrijven die geen taalstudieproducten aanbieden.
Kosten: €1,- per pagina per maand.

 

 

Advertenties op maat
De mogelijkheden tot adverteren beperken zich niet tot tekstlinks en banners. Wij werken graag mee aan creatieve advertentie-oplossingen. Te denken valt aan viral-campagnes, wedstrijden (met bijvoorbeeld uw product als prijs), nieuwsberichten, interviews, etc.

 

 

Kortingen
Talennet bestaat uit een groot aantal websites. Wanneer u besluit op meerdere websites te adverteren kunnen wij oplopende korting bieden. Hoe groter het aantal sites waarop u adverteert, hoe hoger de korting.
Ook wanneer u besluit om voor langere tijd te adverteren geniet u oplopende korting. Naarmate de advertentieperiode langer duurt, wordt uw korting groter.

 

 

Verdeling van de site in thema's

 

Verdeling van de site in 5 thema's
Spreekwoord van de dag
"Sobohla Manyosi. "Ooit zal de honing op zijn.


Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?

Goedenacht!
woensdag, 17 oktober 2018

Meer Afrikaanse talen bij Talennet

Arabisch, Swahili, Hausa, Tamazight, Somalisch, Xhosa en Afrikaans